דימום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

22/02/2014 | 19:14 | מאת: קרן

שלום, קרה לי באופן חד פעמי לאחר שהסתיימה הווסת דימום רירי מאוד וכאבה לי הבטן למשך יומיים. הדימום הרירי נמשך חודש עד הווסת הבאה שבה היה דמם רב מאוד וקצר מאוד מהווסת הרגילה. מחזורי הווסת הבאים היו קצרים בימי הדימום ולא היה דימום בין וסתי כמו שהופיע, אלא מעין כתמי דם ויש לציין שממחזור למחזור נעלמו כלומר עכשיו אין לי כלל הפרשות. מה זה יכול להיות? יכול להיות שקורה דבר כזה ואולי זה מחזור לא ביוצי? יש טעם להיבדק בכלל?

קרן שלום, הפחתה משמעותית או אפילו העלמות הוסת אינה ארוע מובן מאליו. הוא קשור בדר"כ לגורמים הבאים - גיל, הריון, תרופות, התערבות ניתוחית ברחם ומתח נפשי. החלט יש מקום לבדיקה בהתרחש שינוי כזה. שבוע טוב ורפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם