ניתוח לכריתת רחם והרמת כיס השתן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/02/2014 | 11:58 | מאת: אריאלה

שלום, אני בת 56 לפני כ4 שנים בערך עשיתי ניתוח להוצאת הרחם בעקבות צניחה ועשו לי גם הרמת שלפוחית השתן עם רשת. אני מרגישה מין בליטה בצד אחד של הבטן באזור האגן והצד השני ריק, ויש לי מדי פעם כאבים באזור כאבים של דקירה בעיקר כשאני עומדת הרבה על הרגליים אך זה עובר לי כשאני נחה או כשאני מחממת את האזור.. האם הבליטה שיש לי יכולה לנבוע מהניתוח שעברתי? והאם תופעה זו של הכאבים נורמלית לאחר ניתוח? יכול להיות שהאזור הזדהם לי ובגלל זה אני מרגישה את הכאבים? תודה מראש :)

11/02/2014 | 11:30 | מאת: אריאלה

עוד שאלה.. יכול להיות שהקור משפיע על הרשת ובגלל זה יש כאבים של דקירה/צריבה? תודה :)

מנהלי פורום האשה והרחם