דלקת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/02/2014 | 00:38 | מאת: אני

שלום ד"ר הרופא נשים שלי נתן לי נרות לטיפול בדלקת בנרתיק..ניסיתי להכניס ביום הראשון אך הנר החליק לאחר זמן קצר ולמחרת ההפרשות היו בכמות הרבה יותר מוגברת מה שבחיים לא היה לי..וגם זה ממש שרף לי אחרי שהכנסתי..האם ההפרשות והשריפה זה נורמלי והאם חייה להתקלח לפני זה? דבר נוסף המחזור שלי אמור להגיע ביום שאחרי הערב האחרון של הנרות זה יכול לעכב או להשפיע על הופעת הדימום? תודה רבה!

אני שלום, הצריבה (שריפה) בהחדרת טבלית נרתיקית נובעים מעצם הדלקת. בדר"כ הצריבה אופיינית לטבליות גינו-דקטרין. אפשר לבקש מהרופא להחליף את הטבליות. כדאי לשטוף (וליבש) את אזור אברי המין לפני טיפול בטבליות או משחה. הטיפול לא אמור להשפיע על מועד הופעת הוסת. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם