הפרשות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/01/2014 | 22:29 | מאת: אוראל

שלום ד"ר 1.אני כרגע בחפיסה שנייה של גלולות יסמין ושכחתי גלולה השבוע אני אמשיך לקחת גלולות אבל בלי לקיים יחסי מין ליתר ביטחון אבל האם היחסי מין שקיימתי לפני ששכחתי את הגלולה נחשבים מוגנים או שגם הם לא? 2.מאז מתמיד חדירה כאבה לי אבל בזמן האחרון זה כאב בלתי נסבל ועוד יש לי הפרשות צמיגיות בצבע ירוק בולט רציתי לדעת מה זה יכול להיות שזו מחלת מין? אני מקיימת יחסי מין אך ורק עם בן זוגי ושנינו היינו בתולים לפני זה..המצב הזה די מלחיץ אשמח למענה תודה רבה מראש:)

שלום אוראל, נהגת כשורה בהמשיכך את הגלולות. אני מעריך שתשארי מוגנת. בכל מקרה כל שנותר הוא להמתין לקבלת הוסת הקרובה. כאב בחדירה הוא תופעה נפוצה אצל נשים צעירות עם היסטוריה קצרה של קיום יחסים. אם ישנה החמרה ראוי להבדק על ידי רופא נשים. גם ההפרשות עלולות להצביע על דלקת נרתיקית שראוי בגללה להבדק על ידי הרופא. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם