רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/01/2014 | 11:52 | מאת: ללה

בבדיקה US בתעלת צואר הרחם הודגם החזר אקוגני 7 ממ ובאורך 22ממ הנראה כרירית מעובה שבמרכזה מעת נוזל.. מה הטיפול שצריך אני בת 62. זה מסוכן?

הי ללה על פי הנתונים שהעברת לנו ,אני ממליף שתעברי פעולה הקראת הסטרוסוקפיה שבה מחדירים לחלל הרחם סיב אופטי מרחיבים את החלל בנוזל וכך מאבחנים מה הממצא שנראה בבדיקת אולטרהסאונד וכורתים אותו .בהמשך הממצא נשלח לבדיקה הסטולוגית.בנוסף הייתי ממליץ על בדיקת פאפ דק בריאות לשמה ליל מנוחה ד"ר קובי כהן

מנהלי פורום האשה והרחם