שאלה לגבי OVESTIN CREAM

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/01/2014 | 11:43 | מאת: אילנה

שלום. שלחתי שאלה , אני לא בטוחה שהמייל יצא והתקבל אצלך. עקב שריטה על חלק משלפוחית השתן שצנח (ציסטוצלה) , הרופא רשם לי OVESTIN CREAM למשך 14 יום, פעם ביום, (יש מוליך לכמות). בהוראות קראתי שזה לא מומלץ לנשים קשישות ולמי שיש לחץ דם גבוה. אני חוששת להשתמש במישחה. 2. הייתי רוצה לבוא אליך ליעוץ, בל בריבעון זה כבר ביקרתי אצל גינקולוג של "מכבי". האם אני יכולה לבוא ליעוץ פרטי ובדיקה , במרפאתך, בתשלום ? בתודה .

13/01/2014 | 18:29 | מאת: אילנה

שכחתי לציין שאני בת 77 ולוקחת כדורים נגד לחץ דם גבוה. אני מאד חוששת להשתמש ב OVESTIN. (זה בהמשך טיפול ב TEVACUTAN) כעת הרופא אמר שאני יכולה להסתפק בפעמיים בשבוע ב OVESTIN ולהשתמש במוליך (כמות קטנה) רק 4 פעמים (במקום 14 יום). אודה לך עבור תשובתך, האם להשתמש ב OVESTIN CREAM בלי חשש ?? תודה.

שלום לך אילנה, אתחיל מהסוף - את יכולה להשתמש בתרופה ללא חשש. כמות החומר שתספג דרך הנרתיק בתקופה המוגבלת שעליה קיבלת המלצה היא כה מזערית שאין כל חשש שייגרם לך נזק כלשהו בעטייה. יש כמובן למלא את הנחיות רופאך בקפדנות. אשמח לעמוד לשרותך בכל נושא ועניין.

מנהלי פורום האשה והרחם