טיפול תרופתי בשרירן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/01/2014 | 14:04 | מאת: נועה

שלום, בת 32 ללא לידות. להערכתך האם כדאי טיפול תרופתי בשרירן קטן 1.7 ס"מ שגורם לדימום רב במחזור וגם לדימום בין וסתי על פני האופציה של ניתוח להסרתו? קראתי שזה יכול ממש לכווץ אותו. שווה לנסות? איזה טיפול תרופתי נותנים? תודה

נועה שלום, טיפול תרופתי לשרירנים לא מכוון לשרירנים זעירים כמו שלך - הוא מיועד להקטנת שרירנים גדולים המועמדים להסרה במטרה לכווצם ולפשט את הניתוח. אם השרירן שלך בולט לחלל הרחם וגורם לדימום ויסתי עודף הרי שהסרתו בהיסטרוסקופיה היא טיפול הבחירה. בהצלחה.

17/01/2014 | 19:01 | מאת: נועה

מנהלי פורום האשה והרחם