אולטרסאונד-דחוף

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

06/01/2014 | 17:49 | מאת: רעות

שלום, רציתי לשאול לגבי בדיקת א.ס שאיננה הריון אלא לגילוי ממצאים פתלוגים. כרגע מדובר בא.ס בטני (בתולה). אז ראשית עברתי א.ס אחד לא ע"י רופא נשים שלי אלא רופא נשים אחר ולא ברור לי למה? הרופא שלי לא הבין למה התכוון הרופא האחר ובכל מקרה עליי לבצע בשנית א.ס. ויש איזה ממצא.. רציתי לשאול אותך האם עליי לבקש בזימון התורים רופא מומחה? ראיתי כי במרפאת הנשים יש רופא שיש לו גם התמחות לצוואר הרחם האם לבקש אותו? אני חוששת שאני מאבדת זמן יקר ויש לי דימומים כבר חודש ואף אחד לא אומר מה יש לי. האם בתחום הפתלוגיות רצוי שלא יבדוק אותי רופא גניקולוג מיילד וכו' אלא בעל התמחות? ואם כן איזה התמחות? מחכה לתשובתך, תודה

רעות שלום, אני מבין שעלייך לעבור אולטראסאונד בטני בהעדר אפשרות לביצוע אולטראסאונד דרך הנרתיק. המשך הבירור והטיפול צריך להיות בידיו של רופא נשים בהתאם לממצאים. איני יכול לנחש את הממצאים ולכן אני מוגבל בהצבעה על מומחיות הרופא. מצטער שאיני יכול להיות יותר מדויק. רפואה שלמה

08/01/2014 | 23:07 | מאת: רעות

תודה רבה לך ! שאלה אחרת, האם בא.ס בטני אפשר לגלות ממצאים פתולוגים או שמפספסים הרבה דברים בצורה הזו? תודה

מנהלי פורום האשה והרחם