כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/02/2006 | 21:56 | מאת: יעל

יש לי בעיה של כאבים מאד חזקים בצד שמאל בבטן התחתונה. תמיד חשבתי שזה בגלל ביוץ אבל הכאבים נמשכו מעבר לכמה ימים אחרי הביוץ. הכאבים לא באופן שוטף אבל זה בא והולך . אני בת 33 עם שני ילדים והיה לי לפני שלוש שנים וירוס בצואר הרחם שהוסר עם ליזר. מה עלי לעשות האם לגשת לגינקולוג?

02/02/2006 | 01:42 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך יעל אני מקווה שבעת קריאת תשובה זו כבר תחושי הקלה. אולם כם אם כאביך חלפו לחלוטין, לאור התיאור המרשים של הכאב, רצוי אכן שתגיש לרופא/ת נשים לשיחה, בדיקה והדמיית על קול בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם