לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/12/2013 | 17:24 | מאת: רני

היי, עברתי הפלה ב 04.12.13 שבוע 10 עובר ללא דופק בגודל של 6+5 באמצעות כדורים ציטוטק. בסיום התהליך עדין נשארו שאריות של 9 מ"מ והרופאים החליטו שאחכה למחזור כי זה משהו שהמחזור יכול להוציא. עדין לא קיבלתי מחזור ומידי פעם יש לי כאבים והתכווציות.. האם זה תקין ?

רני שלום, היוותרות שאריות אחרי ציטוטק היא ארוע המתרחש עד 15% מהמקרים. במרבית המקרים יש צורך בהיסטרוסקופיה להסרת השאריות אולם ניתן להמתין עד לאחר הוסת בתקוה שהשאריות ייפלטו. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם