כאבים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/12/2013 | 10:12 | מאת: אוראל

שלום ד"ר חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין מוגנים בגלולות וקונדום אחרי כמעט חודש שלא עשינו וזה כאב לי..בערב של אותו יום התחילו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה שכאילו "יורדים" לכיוון הנרתיק שממנו יוצאות מלא הפרשות וגם שמתי לב שהיו טיפות ממש קטנות של דם בצבע דהוי כמעט כתום!! רציתי לדעת ממה זה נובע כי התור הקרוב לרופא נשים הוא עוד 3 שבועות! אני לא יודעת אם השאלה קשורה לפורום הזה אבל אשמח לקבל תשובה תודה מראש וסליחה על התיאורים והחפירה!

שלום לאוראל, כמובן שאיני יכול לענות לשאלותייך ללא בדיקה. מה שברור לי זה שאינך יכולה להמתין 3 שבועות לבדיקת רופא. נסי אצל רופאים אחרים או פני למוקד נשים של קופת החולים שלך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם