שרירן מיומה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/02/2006 | 19:32 | מאת: אילנית

אני בת 46 ובבדיקה נמצא שרירן בקוטר 13 ס"מ אני סובלת מדימומים קשים במהלך המחזור אשר נמשך כ10 ימים בערך כמו כן רמת ההומוגלובין שלי היא 8.2 נאמר לי ע"י הרופא שיש לכרות את השרירן עם הרחם נודע לי שבית החולים שיבא יש טיפול חדשני ללא פלישה ע"י גלי קול על קוליים

02/02/2006 | 01:40 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך אילנית אין ספק שהינך סובלת - הדימום ממשוך ועכבד, ואת אף אנמית. אני מקווה שכבר התחלת בלקיחה מסודרת של תכשירי ברזל. באשר לשאלתך על טיפול באולטראסאונד ממוקד במיומות - הטיפול אכן מתבצע במרכז לטכנולוגיות מתקדמות במרכז הרפואי על שם שיבא, עם הצלחות מרשימות. לצערי, כאשר גודל המיומה הינו 13 סמ', יתכן ונתקשה להציע לך את הטיפול הזה. אני ממליצה כי תבואי למרפאתינו במרכז לטכנולוגיות מתקדמות, תבדקי ובהתאם נייעץ לך איזה טיפול אכן מומלץ עבורך. אנא כנסי לקישור של אולטראסאונד בפורום זה על מנת להתעדכן

מנהלי פורום האשה והרחם