שרירן על גבעול

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/02/2006 | 19:16 | מאת: שיר

האם שרירן על גבעול בגודל כשני ס"מ שנשאר ללא שינוי לאחר 6 חודשים, מצריך מעקב נוסף?

02/02/2006 | 01:37 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך אני מתארת לעצמי שאת מדברת על אבחנה אולטראסונית של השרירן. רצוי להמשיך במעקב, תחילה כל 3 חודשים, ובהמשך כל 6 חודשים היות וראשית המיומה יכולה לגדול, ושנית, אולטראסאונד הינו מכשיר אבחנתי מצויין, אך יתכנו טעויות ולכן גם רצוי לעקוב ולבדוק שנית להעלאת אחוזי הבטיחות בנכונות האבחנה

02/02/2006 | 15:42 | מאת: שיר

תודה רבה על תשובתך ושתי שאלות: 1.האם יש משמעות מיוחדת לכך שהשרירן הוא על גבעול? 2.האם השרירן יכול לגדול מבלי שיורגשו סימפטומים?

מנהלי פורום האשה והרחם