מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/12/2013 | 01:19 | מאת: אוראל

שלום ד"ר אני כרגע במחזור והצבע שלו ממש שחור בנוסף קצת שורף לי האזור במגע עם השתן או מים במקלחת..רציתי לדעת ממה זה נובע אם זה מעיד על בעיה מסוימת?? אני כרגע גם נמצאת בשבוע הפסקה בחפיסה שנייה של גלולות יסמין!

שלום אוראל, כהות צבע הדימום לא נראה לי בעייתי. תמשיכי בנטילת הגלולות ותעקבי אחרי הוסתות הבאות. בעניין הצריבה - הייתי ממליץ להמתין עוד יומיים, להרבות בשתייה ואם אין שיפור להוועץ ברופא נשים שמא מדובר בדלקת נרתיקית או זיהום בדרכי השתן. בכל מקרה אין קשר בין הדברים. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם