גלי חום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/01/2006 | 12:13 | מאת: סנד

אני בת 30 , התופעה שלי היא כזאת שאני מרגישה שהפנים שלי בוערות מש חם לי והן נעשות אדומות רופאת המשפחה אמרה שאני צעירה מדי לבעיות של גיל המעבר , האם יכולה להיות סיבה נוספת לבעיה יש לציין שאני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת .

31/01/2006 | 23:45 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך סנד תחושת חום/גלי חום יכולה לנבוע מסיבות רפואיות שונות, ורק אחת מהן גיל המעבר. אכן גיל 03 אינו כלל גילאופייני לתופעות שכאלה על רקע הורמונאלי. במידה ומחזוריך סדירים, הבירות עוד יותר נמוכה. להפרעות בתפקוד בלוטתל התריס יכולות בהחלט להתלוות שינויים בתחושת קור וחום. אני מציעה שתמשיכי את הבירור בעזרת רופא המשפחה בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם