observation patient under observation

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/01/2006 | 17:27 | מאת: אסתי

הובחנה אצלי אי סדירות בצוואר הרחם, או כפי שמצוין בנושא- ונשלחתי לבצע קולפוסקפיה. האם אפשר לקבל יותר אינפורמציה על הנושא? יש לציין שאני חודשיים אחרי לידה ומניקה מלא.

28/01/2006 | 23:52 | מאת: ד"ר דליה אדמון

ראשית, ציינת שאת לאחר לידה אז מזל טוב קולפוסקופיה הינה בדיקה של צוואר הרחם בהגדלה - הבדיקה מבוצעת בדומה לבדיקה רגילה אולם הרופא/ה מסתכלים על צוואר הרחם דרך מיקרוסקופ לעתים תוך כדי בדיקה מחליטים על לקיחה של ביופסיה תוכלו לפנות עם שאלות נוספות לאתר גינקואונקולוגי היות וקולפוסקופיה לרוב מבוצעת על ידי הצוות הגינקואונקולוגי גם בהעדר חשד לממאירות בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם