Us וגינלי ממצא אקוגני ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/04/2024 | 13:38 | מאת: שיראל

שלום רב ותודה על המענה אני בלחץ נוראי ומתה מפחד. הייתי היום בבדיקה שברחם נראה ממצא אקוגני בגודל 17 מ״מ ללא זרימת דם. לא כל כך הבנתי מה זה אומר ואיך זה שפתאום זה הופיע. לפני ארבעה חודשים הייתי בבדיקה זהה ובמרפאה עקב בדיקה שגרתית וזה לא הופיע. היום הגעתי לבדיקה עקב כאבים שמסתבר שזה ביוץ. אני שבועיים וחצי אחרי מחזור נאמר לי שאני צריכה לעשות בדיקה חוזרת אחרי מחזור. למה זה אמור להעלם? בבקשה עזרתך לפני שאני מקבלת התקף לב מזה איך אפשר לשלול אם זה פוליפ האם חייב בדיקה בהרדמה מלאה? פשוט קראתי קצת וראיתי שיש צורך בבדיקה היסטרי סקופיה שזה בהרדמה

הי, להתקף לב תזדקקי לקרדיולוג… לעניין - יש מצב שהממצא יעלם בבדיקה החוזרת. אם לא, ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית ללא הרדמה באי נוחות קלה. אם יימצא פוליפ יהיה מקום להיסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה. קל, לא?

מנהלי פורום האשה והרחם