כאבים ביחסי מין 4 חודשים אחרי לידה מכשירנית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/04/2024 | 19:54 | מאת: נועה הרשק

יש לי כאב בתוך הנרתיק בזמן יחסים (גם עם שימוש בחומר סיכה) בנקודה מסויימת בפנים, מחכה לתור לרופא לעוד חודש - לבינתיים אשמח לדעת האם זה נפוץ שלאחר חתך חיץ ומלקחיים יש כאבים ביחסים גם לאחר 4 חודשים? אני תוהה אם זה בגלל סוג הלידה שהיתה לי? האם יש מה לעשות? האם עדיף להמנע מיחסים כל עוד כואב? ותוך כמה זמן זה עובר לרוב? תודה רבה

הי, קשה לי לתת תשובת משמעותית ללא בדיקה. ייתכן בהחלט שיש קשר בין לידת המלקחיים וחיתוך החיץ. אין מניעה מקיום יחסים אבל למה לקיים יחסים כדי לסבול?

מנהלי פורום האשה והרחם