רירית הרחם 8 מ"מ בבדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/03/2024 | 14:20 | מאת: רחלי

שלום רב אני בת 74 ובעקבות דלקות חוזרות בשתן עם דימום. ביקרתי אצל רופא נשים אשר הפנה אותי לבדיקת אולטרסאונד וגינלי. בתוצאה כתוב עובי רירית הרחם 8 מ"מ. בחלל הרחם החזר ציסטי צלול 8 מ"מ ללא זרימות בחלל הרחם. רופא הנשים אמר שנראה לו ממצא שפיר אך שלח אותי לבצע בדיקת היסטרוסקופיה עם ביופסיבה. אני מאד מאד מודאגת...אודה לעזרה 🙏 בנוסף התורים לבדיקה רחוקים והאם זה דחוף ?

שלום רב, אני מסכים לגמרי עם המלצת הרופא שלך. אם את מעונינת בעזרתי בבדיקה חוזרת או בביצוע היסטרוסקופיה בהקדם את מוזמנת להתקשר למרפאת ״מלנומה יוניט״ לקביעת פגישה. ‭073-2049017‬ רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם