בבקשה אשמח לעזרה !!.....

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

27/02/2024 | 10:22 | מאת: לל

הייתי אצל רופא נשים שראה בu.s שיש חשד לפוליפ ולאנדוטרמיה חשד פוליפ בגודל 7*4 שחלה ימין מוגדלת 26*25 עם נוזל עכור ושחלה מצד שמאל עם hcl בגודל 27*21 ללא נוזל חופשי וגם רירית 9מ"מ תלת שכבתית בבקשה אשמח לעזרה מה זה אומר האם זה מסוכן?

שלום רב, יש להפנות לבדיקות עזר כדי לענות על שאלותייך. בכל מקרה איני יכול לתת תשובות אחראיות. אם את מעונינת בעזרתי בהקדם את מוזמנת להתקשר למרפאת ״מלנומה יוניט״ לקביעת פגישה. ‭073-2049017‬ רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם