פצע בשפתיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/02/2024 | 16:38 | מאת: אנונימית

שלום לפני מספר ימים חשתי שמפתח איזה פצע בנרתיק בתוך השפתיים הפנימיות וקיוויתי שיעבור מהר והכל יהיה בסדר אמנה מיום ליום סה מתחיל יותר להרגיש אי נוחות כאב ושורף מציק נהפך להיות בלתי נסבל וגם צץ פצע חדש על השפתיים החיצוניות שגם כואב לעיתים.. מה זה? מהיכן זה נובע? אני בת 31 בהריון חודש3 חשוב לציין כי אני כבר לא מרגישה טוב כבר איזה שבוע לא יודעת אם יש קשר לזה… זה נראה לי שני דברים שונים. יש מה לעשות???

שלום, חשוב לשלול שלא מדובר בהרפס. רופא הנשים שאת במעקב שלו יוכל לבדוק ולאבחן.

מנהלי פורום האשה והרחם