היסטרוסקופיה הדבקויות והריון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/02/2024 | 10:18 | מאת: אביב

בת 29 לאחר גרידא אחרי שלא היה דופק בשבוע 7. חודש אחרי הגרידא התגלתה שארית שהוסרה בהיסטרוסקופיה. חודש אחרי בביקורת התגלו הדבקויות שהוסרו בהיסטרוסקופיה. חודש אחרי שוב הדבקויות שגם הוסרו, אך הפעם הרופא אמר שניתן לנסות להכנס להריון וגם קבע לחזור להיסטרו עוד כחודש. הבנתי שמסוכן להכנס להריון עם הדבקויות אז מדוע אמר שאפשר? צריך לציין כי הרירית תקינה

שלום, איני יכול לענות על השאלה ״למה הוא אמר?״ למה אינך שואלת אותו?

מנהלי פורום האשה והרחם