ביוץ הפרשות ואסטרופם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/02/2024 | 10:59 | מאת: דניאל

שלום רב בתאריך 21/1 קבלתי מחזור בשלושה הימים הראשונים נטלתי תרופה בשם אסטרופם לדחיית הביוץ, זהיתי ביוץ עם מעט הפרשות ומקלוני ביוץ בתאריך 4/2 כ15 לאחר המחזור ומשלשום (11/2) יש לי הפרשות מוגברות כמו של ביוץ (התחיל כמו חלבון ביצה ואחר כך הפרשות מרובות לבנות\צהובות (סליחה על התיאור )) וכאבי ביוץ חזקים מאוד האם זה הגיוני שהיה פעמיים ביוץ ? על מה להסתמך מתי בעצם היה הביוץ ? אולי תסמינים כמו של ביוץ מעידים על הריון? אודה לתשובה

שלום, ההפרשות המימיות מקדימות את הביוץ במספר ימים. דווקא לאחר ביוץ ההפרשות מסמיכות ומאבדות את האופי השקוף והחוטי. רק בדיקת הריון תאשר הריון ולא שום תופעות מרומזות אחרות.

מנהלי פורום האשה והרחם