TSH גבוה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/01/2024 | 16:54 | מאת: טל

שלום ד"ר, שבוע 7 להריון ביצעתי בדיקות דם מקיפות לתחילת הריון והTSH יצא 3.2. בדיקות קודמות להריון של TSH היו באזור ה2.5,2.2, 2.9 וכלל בדיקות T3 ו T4 שלי וגם הבדיקה של הנוגדנים של בלוטת התריס שנעשתה לי בעבר היו תקינות. אני לא מאובחנת עם שום בעיה בבלוטה. כעת בחרדה נוראית שזה מצריך טיפול. הרופא נשים שלי אמר שלא. מה לעשות? מה דעתך? חוששת מהשפעה על מנת המשכל של הילוד. אציין שאני נוטלת פרנטל שמכיל ביוטין אותו הפסקתי רק שלושה ימים טרם הבדיקה ואולי היה צריך יותר כדי שלא ישפיע על התוצאה... תודה.

שלום רב, אין מה לחשוש ממנת המשכל של הילד. ממליץ להתייעץ באנדוקרינולוג.

מנהלי פורום האשה והרחם