דימום לאחר ביופסיה בהיסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/12/2023 | 18:03 | מאת: אני

הי, בת 51 לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית - בהסתכלות לא היו ממצאים, למעט רירית רחם - קיר אחורי מעובה, נלקחה ביופסה, ללא כאבים וללא דימום משמעותי. יומיים אחרי התחיל דימום שעדיין ממשיך ( יום רביעי אחרי ההיסטרוסקופיה) ממשיך דימום מועט לא ברמה של מחזור אך כן ממשיך הדימום. האם זה הגיוני? מחזור עיקרי אחרון היה לפני כשנה וחצי ומאז דימומים דומים ( דימום שנמשך לאורך מס' ימים אבל בכמות מועטת כזו שדורשת החלפת מס' פדים דקים ביום). לא סובלת מכאבים, מרגישה מצויין ואין חום. כמה זמן הגיוני שיימשך דימום כזה? מתי אם בכלל יש צורך לפנות לבדיקת רופא?

שבוע טוב, התרחיש המתואר הוא נפוץ. אין דאגה כל זמן שהדימום הוא מינימלי, הוא ייפסק. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם