אולטראסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

06/12/2023 | 13:41 | מאת: אנונימית

ד"ר שלום, יש לי תור לאולטראסאונד וגינלי במכון לבריאות האישה והבנתי שמי שמבצעת את הבדיקה זו טכנאית ולא רופאת נשים כמו במרפאה. מאז שגיליתי את זה זה מטריד אותי מאד. האם באמת בדיקה שהיא כזו אינטימית לא מבוצעת ע"י רופא? תודה

שלום רב, טכנאות אולטראסאונד היא מקצוע פארא-רפואי בדיוק כמו סיעוד, פיזיותרפיה, טכנאות רנטגן ועוד. מהגדרתן, כל המקצועות האלה קשורים בבריאות ובבדיקות גופניות בדרגה אינטימית זאת או אחרת. את יכולה להיות שקטה לחלוטין. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם