דימומים בין המחזורים וכאבים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/12/2023 | 19:57 | מאת: דניאלה

היי, אני בת 21 בריאה, לא מעשנת ולא נוטלת גלולות או כל תרופה אחרת. ב-4 חודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי מחזור קיצוניים (שמעולם לא היו בעבר). בנוסף, בחודש וחצי האחרונים התחלתי לסבול מדימומים בין המחזורים, הדימומים לא חזקים כמו מחזור אבל לפעמים מלווים בכאב חזק בבטן התחתונה, והם נמצאים כמעט באופן קבוע. הדם נראה יחסית אדום וטרי, ולא חום, וזה בלי שום ספק דימום. אני מבינה שאני חייבת ללכת לרופא נשים, הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג תור לזמן הקרוב באזור המגורים שלי. רציתי לשאול האם יש דחיפות לאור התסמינים שתיארתי, ושווה לנסוע במיוחד לעיר אחרת כדי לראות רופא בחודש הקרוב, או שאפשר להמתין עד אמצע ינואר בערך? יכול להיות שזו מחלת מין למרות שלא ביצעתי שום אקט מיני בשנתיים האחרונות? או סתם משהו הורמונלי שסובל דיחוי תןדה רבה!

שלום רב, אין בהילות לבדיקה אבל אני ממליץ להבדק בהקדם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם