אודה להתייעצות עקב כאבים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/11/2023 | 18:10 | מאת: מורי

שלום בת 38, בריאה. לאחר קיום יחסים, בכל פעם שחווה אורגזמה חווה גם כאב חד וחזק בבטן תחתונה צד שמאל. מעולם לא היה קודם. האם מדובר במחלה/זיהום באגן? פגיעה בעצב? אולי קשור לשרירי רצפת אגן? איזה בדיקות עליי לעשות כדי לאבחן את הבעיה? תודה רבה

15/11/2023 | 16:04 | מאת: מורי

מציינת שהכאבים התגברו וכעת מורגשים כל יום. בבדיקת אגן קטן נמצא שרירן 2 ס"מ בצד שמאל. האם זה הסיבה לכאב? או שיכול להיות משהו אחר וכדאי להמשיך בדיקות? האם שרירן יכול לפגוע בפוריות? תודה רבה

מנהלי פורום האשה והרחם