מימות גדולות וכאבים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

22/10/2023 | 14:44 | מאת: IRIT

בת 54, 4 לידות , עדיין עם ווסת סדירה, לאחרונה עברתי בדית פיפיל , פאפס , US ווגינלי ומרקרים . בדיקות תקינות . ישנם 2 שרירנים כל אחד בגודל של כ8 ס"מ . ידוע עליהם 16 שנה. קרוב לשנה יש כאב באגן בצד ימין , הכאב מופיע בתנועה ולאחר מאמץ בלבד. לאחר בדיקות אין בעיה חמורה אורתופדית , לאחר התייעצות עם 3 רופאי נשים לפי דבריהם יתכן וכאבים ממיומות . הומלץ על ניתוח פתיחת בטן כולל שחלות . מאוד חוששת מהניתוח , הרי זה לא וודאי שהכאבים מהמיומות . כאבים נסבלים אך מגבילים .התרשמתי מאוד מהתשובות שלך בפורום . מה המלצתך

שלום, שרירנים כה גדולים עלולים לגרום לתסמינים שאת מתארת ולא אתפלא אם יש לחץ על שלפוחית השתן ובריחת שתן. איני חושב שישנה במקרה שלך אופציית טיפול שאינה ניתוחית. עם זאת יש מספר ואריאציות ניתוחיות שלא בהכרח כרוכות בכריתת הרחם. אם את מעונינת בעזרתי בעניין זה, תקבעי בבקשה פגישה בטלפון +972 58-405-2233

מנהלי פורום האשה והרחם