דימום לאחר גיל המעבר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/10/2023 | 22:56 | מאת: אני

הי, מחזור אחרון לפני שנה ושלושה חודשים כבד מאוד. בבדיקה שגרתית לפני כחצי שנה רירית עבה 8 ממ בעקבותיה היסטרוסקופיה שיצאה תקינה. (לפני חצי שנה) ביקורת לפני שלושה חודשים רירית תקינה. היום דימום קל. תור ביקורת מתוכנן עוד כחודשיים. שאלותי , מה יכולה להיות הסיבה? האם יש צורך להקדים את התור המתוכנן? כל כמה זמן מומלץ לעשות היסטרוסקופיה ? תודה !

הי, ממליץ על אולטראסאונד חוזר והיסטרוסקופיה אבחנתית עם לקיחת ביופסיה. שתי הפעולות קלות ופשוטות יחסית. אין תדירות סונדרטית להיסטרוסקופיה - לפי הנסיבות. רפואה שלמה

22/10/2023 | 08:03 | מאת: אני

תודה רבה ד"ר. מציינת שלפני חצי שנה ההיסטרוסקופיה היתה אבחנתית עם ביופסיה תקינה. אנסה להקדים את התור והביקורת השאלה היא האם יכול להיות גם הסבר אלטרנטיבי לדימום מעבר כמובן להסבר של גידול?

מנהלי פורום האשה והרחם