חיסון לשפעת וחרדות מה דעתך?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/09/2023 | 18:21 | מאת: קרן

היי ד"ר הריון ראשון יקר. הרופאה שלי ממש הלחיצה אותי שחשוב להתחסן לשפעת כי זו מחלה יותר מסוכנת מקורונה. אני לא מתנגדת חיסונים אבל קראתי שההרכב הבלתי פעיל של החיסון עלול להכיל מתכות כבדות ולכן אני בלחץ. בהנחה וזה נכון, האם חלילה המתכות יכולות להגיע לעובר? האם חלילה יכול להיגרם נזק להריון?

שלום לך, למיטב ידיעתי אין סיבה לדאגה. מתכות כבדות גורמות לנזק בחשיפה ממושכת. אין איסור של משרד הבריאות והנזקים במחלת שפעת בהריון עלולים להיות משמעותיים. החלטה שלך כמובן. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם