תאים טרום סרטניים ברחם בבדיקת בביופסיה בבדיקת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/09/2023 | 08:24 | מאת: חן

אני בת 50 עם גלי חום כבר שנה וחצי ללא טיפול הורמונאלי. בשל דימום במחזור שנמשך כחודש (שקרה פעם אחת בלבד), פניתי לרופא וזה הפנה אותי לבדיקת היסטרוסקופיה בביהח תה"ש. בבדיקת הביופסיה של ההיסטרוסקופיה של רירית הרחם נתגלו תאים טרום סרטניים ונאמר לי שעליי לעבור כריתת רחם. א. האם ניתוח כריתת הרחם הוא חובה ?? אין דרך אחרת לסלק את התאים האלו ?? ב. האם כדאי שאעבור שוב בדיקת היסטרוסקופיה כדי לאמת את הממצאים שוב ?? חן

שלום חן, תאים טרום סרטניים…מאיפה? איזה דרגה? את יכולה לצלם את הדוחות הרלבנטיים ולשלוח לי בוואטסאפ 0508548182

מנהלי פורום האשה והרחם