נובהרינג - האם ניתן להשאיר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/08/2023 | 09:18 | מאת: רתם

התחלתי החודש להשתמש לראשונה בנובה-רינג. היום אני אמורה להוציא אותה. הייתי רוצה לדחות את הווסת בשבוע. האם עדיף להשאיר את הקיימת לעוד 4 ימים או להוציא ולשים ישר חדשה? האם להתחיל לספור 21 יום מהרגע שהחלפתי? האם אקבל ווסת החודש בשלב כלשהו?

הי, עניתי על שאלתך לפני 3 ימים אולם לצערי תשובתי לא הועברה. את בהילט יכולה להשאיר את הטבעת הקודמת עוד 4 ימים. למעשה אפשר לחבר 2 תקופות של טבעת כדי להמנע 42 ימים מקבלת וסת. בהצלחה

הי, בהחלט ניתן להשאיר את הטבעת לימים ספורים נוספים או לחבר 2 טבעות ברציפות. לא תהיה ובת במשך חודש וחצי - לא יקרה שום דבר.

מנהלי פורום האשה והרחם