פענוח בדיקת us, רחם - ממצא אקוגני בקוטר 5 מ"מ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/07/2023 | 13:32 | מאת: דינה

שלום רב דר', היום ביצעתי us רחם, אני במעקב במרפאות brca התוצאה היא: רירית רחם בעובי 2.1 מ"מ שחלה ימנית במראה תקין שחלה שמאלית במראה תקין בסיכום רשום: *הודגם אזור אקוגני בקוטר 5מ"מ באזור האיסטמוס - הסתייגויות??* מה פשר הממצא הזה? טכנאית שאלה אותי אם יש לי התקן, אמרתי שלא העברתי ניתוחים להוצאת פוליפים מהרחם מס' פעמים , הסטורוסקופיה, אודה לתשובתך מה פשר הממצא ברחם? האם מסוכן?

שלום רב, אם הממצא הוא ממצא חדש שלא נראה קודם יש להתייחס אליו ברצינות ולבצע היסטרוסקופיה.

מנהלי פורום האשה והרחם