דימום שלא נפסק לאחר המחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/11/2022 | 09:32 | מאת: יערה

לאחר שהסתיים המחזור התחיל דימום שלא נפסק כבר שבועיים וחצי, הייתי אתמול אצל רופאה שלקחה פאפ ובדיקת פייפל , לטענתה הכל נראה בסדר גמור, בבדיקת האולטרסאונד וצוואר הרחם היא לא ראתה שום דבר חריג רק שרירית הרחם שלי דקה מאוד בגלל גילי 47 ובגלל זה יש לי דימום שלא מפסיק, היא חייבת להתעבות כדי שהוא יפסיק . היא הציעה לי לקחת פרוגילטון שיעזור לסיום הדימום ולדעתה כדאי לי לקחת אותן לפחות שלושה חודשים. אני ממש לא רוצה לקחת הורמונים , זה לא בריא לשד ולכן לא אקח את זה. האם הדימום בגלל הרירית יעבור גם בלי עזרה הורמונלית, בנתיים אני עם דימום לאחר המחזור יותר משבועיים וזה מבאס . יש משהו אחר שיכול לעזור לסיום הדימום?

הי, אם את מתעקשת לא לקבל את הטיפול ההורמונלי (הטיעון שלך לא רציונלי), אפשר לטפל בהקסקפרון. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם