פענוח תוצאות סיטי בטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/11/2022 | 08:05 | מאת: ענת

שלום אני בת 54 עשיתי בדיקת סיטי בטן בהפרש של שנתיים: לפני שנתיים-רחם אינו מוגדל באספקט קדמי מרכזי של הפונדוס מודגם ממצא סגלגל מעט היפרדנסי בגודל 0.7 ס"מ-באבחנה מבדלת מיומה. בדיקה נוכחית-הרחם אינו מוגדל באגן שמאל הודגם תהליך סגלגל בקוטר 15*10מ"מ בעל תוכן שומני והאדרה היקפית טבעתית באבחנה מבדלת מיומה. מה זה אומר אשמח לקבל פענוח במילים פשוטות ומה הטיפול נכון? תודה

שלום, יש ממצא קטן על דופן הרחם. בדיקת CT אינה הבדיקה האופטימלית. יש לבצע בדיקת אולטראסאונד אגן קטן. הרופא שלך יפנה אותך לבדיקה.

מנהלי פורום האשה והרחם