פטריה בנרתיק שלא עוברת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/11/2022 | 23:00 | מאת: נעמה

שלום, אני סובלת כבר כמה שבועות מפטריה בנרתיק. אין לי הפרשות אבל אני מרגישה גרד וצריבה מחוץ לנרתיק, וראיתי שיש שם מין נקודות בולטות. לקחתי פתילות אגיסטן ו-2 כדורי פלוקונאזול וזה לא עבר. בפעם הקודמת (והיחידה) שהייתה לי פטריה, לפני שנה וחצי, לקחתי פתילות ופלוקונאזול וזה עבר. מאז ועד עכשיו זה לא חזר שוב. מה יכולה להיות הסיבה שהטיפול לא עוזר ומה ניתן לעשות במקרה כזה? (קבעתי כמובן תור לגינקולוג אבל לצערי זה רק לעוד שבוע וחצי) (בת 45, נוטלת גלולות קבוע) תודה מראש

שלום, הסיבה העיקרית לכך שהטיפול לא עוזר היא שאת נוטלת טיפול ללא בדיקה והתיעצות. פני לרופא.ת הנשים שלך לביצוע משטח ותרבית נרתיקיים. הטיפול בהתאם לתוצאות.

מנהלי פורום האשה והרחם