שאלה בנושא דלקת בשתן ..

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/10/2022 | 10:47 | מאת: אלנה

היתפרצה אצלי דלקת בשתן ככל הנירא כי כואבל לי להטין שתן...וחוץ מיזה יש דלקת בנרתיק ..השאלה שלי האם דלקת או פטריה או זיהום בנרתיק ..יכול להביא לדלקת בשתן ולהביא כאבים כאלה במתן שתן ..בישבל דלקת בשטן קיבלתי אנטיביותיקה בשם ציפרודקס ל10 ימים ..וסדורל ....לדלקת בנרתיק בלי בדיקת רופא כי זה סיפור לקבל טור ..וגם כואב לי מאןד אני לא יהיה מסוגלת לבדיקת רופא עם מילקחיים ..כי הכל ממש כואב לי ....אז קיבלתי מרופאת נשים אגיסטן בקרם 0.2%....וזידובל ..למקרא שזה כל מיני דברים ...השאלה ים כל הנאות נויגינאליות והאנטיביותיקה תעזור לי לדלרת בנרתיק.. תודה על ההענות קיבלתי נרות עם קר

שלום, לא הבנתי מה השאלה. נראה שהטיפולים שקיבלת הם טובים. אם. סיפור יחזור כדאי לבצע בדיקות מעבדה כמו תרבית דתן, תרבית נרתיקית ובדיקת מחלות מין. רפואה שלמה.

30/10/2022 | 00:33 | מאת: תודה

תודה

מנהלי פורום האשה והרחם