גוש זז ונייד בשפתיים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/10/2022 | 17:08 | מאת: לונה

שלום רב, מזה כשנה גיליתי גוש פנימי זז באיזור השפתיים הלכתי לגניקולוגית ושם נאמר לי שזה המבנה האטומי ויש שם שומנים ועורקים וכולי.. אך אני עדיין לא רגועה. אני בחורה בתחילת ה20 האם היא צודקת? ללכת לעוד רופא לבירור? יש לציין שהגוש נייד מאוד עגלגל וזה מרגיש כאילו הוא מחובר למשהו.. אני אמורה לפחד?

שלום רב, יש סיבות רבות לשינויים בצורת הפות. כמובן שלא ניתן להתייחס פרטנית ללא בדיקה. אם תרצי לקבל חוות דעת אחראית, אשמח שתקבעי פגישה בטלפון 0732049017 חג שמח.

מנהלי פורום האשה והרחם