דימום כל פעם לאחר יחסים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/10/2022 | 15:14 | מאת: טל

שלום ותודה על העזרה. באופן קבוע אחרי קיום יחסים יש דימום מהנרתיק. דם אדום. לא כואב אחרי, אין התחככות בחדירה, היחסים לא כואבים במהלכם, הדימום עובר בדרך כלל ולא נמשך בכלל. מה יכול להיות הסיבה? רופאת נשים אמרה כנראה דלקת ולא נתנה שום טיפול. באולטרסאונד לא ראו כלום. איזה טיפול כדי לבקש מהרופאת נשים? או מה להגיד לה? תודה רבה על העזרה!!

12/10/2022 | 15:19 | מאת: טל

מוסיפה שאלה- האם זה יכול להשפיע על כניסה להריון?

שלום, לא ציינת דבר לגבי ניראותו של צואר הרחם או תוצאת בדיקת פאפ. כדאי לברר. בהצלחה

18/10/2022 | 23:11 | מאת: תוצאות בדיקות

תודה על התשובה. בדיקת פאפ תקינה והכל בסדר. בבדיקת רופא לצוואר הרחם טוען שהכל בסדר. מה עוד אפשר לבדוק?

מנהלי פורום האשה והרחם