וסת שלא נגמרת ובדיקת קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

06/10/2022 | 17:04 | מאת: הדר

שלום רב, בת 49, לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להקמת רחם ורצפת אגן עם כריתת חצוצרות שלא צלח. אני מקבלת וסת באופן סדיר אולם בפעם האחרונה הוסת לא מפסיקה כבר שבועיים ולא נראה שעומדת להיפסק. עשיתי אתמול בדיקת קולפוסקופיה, הרופא אמר שישנם מוקדים מדממים מהצוואר והרחם. רקמת הצוואר אינה תקינה ולדעתו מדובר בדלקת, לכן שלח למעבדה לבדיקת חיידקים לקבלת אנטיביוטיקה. האם ניתן לפחות לשלול את סרטן צוואר הרחם או שיש לחזור על הבדיקה אם הדימום אינו מפסיק.הרופא לא הבחין בגידול.

הדר שלום, בדיקת הקולפוסקופיה וביופסיה היא הדרך לשלילת סרטן צואר הרחם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם