אני זקוקה לעזרה לגבי פוליפים ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/09/2022 | 15:48 | מאת: פוליפ ברחם

שלום רב, נורא מיואשת .. ואשמח לתשובה 🙏🏻 בת 25 מנסה כשנה להיכנס להריון . הלכתי לבדיקה וגילתי שיש לי 2 פוליפים ברחם. שני הפוליפים ביחד 13 מ״מ . בשאיבה אין אפשרות אז האופציה שלי זה ניתוח .. הרופא לא ממליץ ניתוח מכיון שהרחם שלי אחורי ועלולים לפגוע לי ברחם . אני סובלת מדימום לאחר המחזור ומכאבים מטורפים . אני גם מאמינה שזה מה שמונע ממני להיכנס להריון . אין לי מושג מה לעשות .. כי אין לי הרבה אופציות .. אני נורא מפחדת , אני קוראת באינטרנט ואני מבינה שזה משהו שיכול להיות סרטני ולהיות הרבה יותר גדול . אשמח לחוות דעת תודה❤️

הי, ראשית עלייך להרגע את נשמעת במצוקה והרשי לי לומר - לא מוצדקת. רחם אחורי הוא ממצא שכיח ואין שום סיבה שלא יוסרו הפוליפים ללא הסתייגות. אם תרצי את עזרתי, התקשרי לאיה מדיקל 037646930 לקביעת פגישה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם