מבנה רחם היפראקוגני - US

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/09/2022 | 17:19 | מאת: אנונימית

לפני כמה ימים עשיתי US נשים (שנעשה בגישה משולבת), נעשה ביום ה-9 למחזור. יש לי שחלות פולציות(מחזורים לא סדירים כל 19-43 יום). בת 28. בתולה. שואלת לגבי שורה שהיה רשום תחת 'נתוני הרחם': "נמוך בחלל רושם למבנה היפראקוגני ללא זרימה 7*6 מ"מ" מה הכוונה "מבנה היפראקוגני ללא זרימה"? (אני אמורה לחזור רופאת הנשים עוד 10 חוד בערך - היא הביאה לי את ההפנייה לאחר הביקור הקודם לעשות לפני ביקור הבא. - האם זה מצריך שאחזור אליה יותר מוקדם?)

הי, לא נראה ממצא מדאיג. כדאי שהרופאה שלך תתעדכן בממצא.

10/09/2022 | 19:44 | מאת: אנונימית

תודה. אז האם לקבוע תור אליה (לרופאת הנשים שלי) בקרוב? או שניתן לחכות לאזור יוני 2023? - (אין דרך לשלוח לה הודעות דרך אתר הקופה - כך מניחה שהיא לא תדע מזה לבד).

מנהלי פורום האשה והרחם