פוסטינור ויחסים לא מוגנים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/09/2022 | 14:02 | מאת: אנונימית

לקחתי פוסטינור אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים עם הבן זוג שבוע לאחר לקיחת הכדור התחיל לי דימום ביום של ביוץ לא של מחזור האם להיות רגועה זה הגינוי זה הריון?

הי, לא מצליח להבין את השאלה בלי סימני פיסוק ובשגיאות כתיב. תכתבי שוב עם הפרדה בין המשפטים.

04/09/2022 | 01:00 | מאת: אנונימית

אני והבן זוג שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים שבוע אחרי מחזור יום אחרי לקחתי פוסטינור, שבוע אחרי קיבלתי מחזור ביום של ביוץ האם זה הגיוני? אפשר להיות רגועה?

04/09/2022 | 01:00 | מאת: אנונימית

אני והבן זוג שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים שבוע אחרי מחזור יום אחרי לקחתי פוסטינור, שבוע אחרי קיבלתי מחזור ביום של ביוץ האם זה הגיוני? אפשר להיות רגועה?

06/09/2022 | 20:16 | מאת: אנונימית

אשמח לתשובה!

מנהלי פורום האשה והרחם