נישה לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/08/2022 | 22:17 | מאת: שאלה

שלום, אני כמעט 9 חודשים לאחר קיסרי חירום. כמה חודשים מנסה להרות (יודעת שההמלצה היא שנה) לאחר שקיבלתי מחזור רק לאחר 4 חודשים מהלידה (לא הנקתי) והתברר כי אני פוליציסטית. מאז המחזור מגיע כל חודש ואני עוקבת אחרי הביוץ ומקיימת יחסים אך ללא הצלחה. הלכתי לצילום רחם שיצא תקין ברוך השם אך התגלתה נישה, יום למחרת הלכתי להיטרוסקופיה אבחנתית ששם הפרופסור ביצע את זה ללא מצלמה אלא עם עדשה שבה הוא מסתכל ולא ראיתי שום דבר על הצג רק הוא ראה בעינית של העדשה. אמר לי שהרחם ברוך השם תקין והנישה אפסית וחסרת משמעות והיא גג בגודל 1-2 מ״מ. כמה שאלות אם אפשר שתוכל לענות לי לפי המספור כדי שאדע כל תשובה לאיזה שאלה תודה מראש🙏🏻 1. איך לא איבחנו את הנישה עד עכשיו בכל המעקבים והאולטרסאונדים, יש סיכוי שראו פשוט לא אמרו כי לא התלוננתי על זה? או שיש סיכוי שהיא נוצרה רק עכשיו 9 חודשים לאחר הקיסרי? 2. האם יש סיכוי שבגללה לא נקלטתי עד עכשיו להריון? שהיא הפריעה בעצם? 3. מה היית ממליץ לעשות מכאן? הרופא אומר להוריד לחץ כי יש ביוץ כל חודש אבל בהריון הראשון נקלטתי בניסיון הראשון ברוך השם. מה יכולה להיות הסיבה? מאוד דואגת לגביי הנישה ולא כלכך סומכת על דברי הפרופסור האמת…

הי, בשביל לענות לך על כל השאלות אני זקוק ליום עבודה. זאת לא מטרת הפורום. תמקדי את השאלה.

מנהלי פורום האשה והרחם