כאבי בטן ובטן נפוחה, רחם מיומטוטי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/08/2022 | 14:52 | מאת: צ.ר

בת 48, עקב כאבי בטן תחתונה ובטן נפוחה בסיטי בטן נצפה בקע טבורי קטן ורחם מיומטוטי, (יש לי שרירן ידוע כבר כמה שנים) הופניתי גם לאורולוג וגם לרופא נשים. סובלת גם מתכיפות במתן שתן בעיה שגם ידועה לי מס' שנים, אורלוג טוען שיכול להיות גם בגלל שכבר אינני מקבלת מחזור זה גורם לכך וגם שצריכה לרדת במשקל. שוקלת 70 קילו אבל גם כשהייתי רזה בהרבה סבלתי מאותה הבעיה, הוא לא התייחס לכאבי הבטן שלי וגם טען שבטן נפוחה לא קשורה למיומה. יש לי תור השבוע גם לרופא נשים לא יודעת אם בסיטי ראו מיומה נוספת או שמדובר במיומה הקיימת כבר שנים שלא ראו צורך בעבר לטפל בה .

שלום רב, קראתי את תיאורך אולם אין בו שום שאלה.

03/09/2022 | 11:21 | מאת: צ.ר

השאלה שלי האם כאבי הבטן והנפיחות יכולים להיות בגלל שרירנים ברחם?

בהחלט כן, תלוי בגודל ומספר השרירנים

מנהלי פורום האשה והרחם