היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/08/2022 | 12:42 | מאת: שימקה

בת 34 בלי ילדים. יש לי פוליפ בגודל 1 ס"מ על בסיס צר.אינסרציה בקיר עליון. ופוליפ נוסף בקוטר 1.5 ס"מ על בסיס רחב אינסטרציה קיר תחתון. ופתחי חצוצרות תקינים. הרופא שלי המליץ להוריד את הפוליפים בהרדמה כללית. והבנתי שאפשר לבצע את הניתוח ללא הרדמה.אני בהתלבטות וקצת בלחץ לסיים עם ההליך כי אני מתכננת להיכנס להריון ונקבע לי תור רק לעוד 4 חודשיים לניתוח בהרדמה. ולעומת זאת יש לי אפשרות לקבוע תור לחודש הקרוב לניתוח ללא הרדמה. האם יש סיכון יותר גבוה לבצע את הניתוח ללא הרדמה? האם דחוף להוריד אותם או שניתן להוריד אותם לאחר לידה?

שלום רב, אני מאד ממליץ לך לעבור את הפעולה בהרדמה. יש לי נסיון רב בהיסטרוסקופיות טיפוליות ואני יכול להרגיע אותך שהחשש מהרדמה הוא די מזערי. אחרי שעתיים תוכלי ללכת הביתה ולחזור למחרת לשגרת חייך. רפואה שלמה. אם תחפצי בעזרתי את מוזמנת להתקשר למרפאת איה מדיקל 037646930.

מנהלי פורום האשה והרחם