גוש עור יוצא מהנרתיק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/06/2022 | 19:36 | מאת: אנונימי

שלום רב. לפני חודש ילדתי לידה שניה. יש לי כאבים מאזור הנרתיק, שבדקתי ראיתי שיש חתיכה של עור שיוצאת מהנרתיק בנוסף שאני שמה תחתונים זה נדבק לי לאזור ושאני מנסה להפריד זה כואב לאחר מכן. כמובן שאני קבעתי תור לבדיקה אצל רופא אבל אשמח לקבל תושבה כדי להרגיע את עצמי. תודה רבה.

שלום, לא ציינת אם בוצעה אפיזיוטומיה (חיתוך) בלידה אוהאם היה קרע ספונטני שנתפר. במקרים אלה הריפוי יכול להיות ״פראי״ ולגרום לתופעות שתארת. ניתן לתקן זאת בניתוחון פלסטי שמבוצע בהרדמה מקומית או כללית. רפואה שלמה.

13/06/2022 | 08:51 | מאת: אנונימי

היה קרע ספונטני ממש קטן. השאלה שלי האם זה אמור לעשות הרגשה לא נעימה ( לא כאב בלתי נסבל אבל מציק ).

מנהלי פורום האשה והרחם