יציאות תכופות לאחר כריתת רחם בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/06/2022 | 15:53 | מאת: תמר

עברתי ניתוח לכריתת רחן בשיטת לפרוסקופיה ( 3 חתכים ומצלמה בטבור ) ומאז היציאות שלי רכות ותכופות. בערך 8-10 פעמים ביום.. + נהייתה לי פריחה בעור .. בידיים וברגליים בעיקר .. יכול להיות שנפגע לי המעי ובנוסף יש לי זיהום בדם?

שלום, פגיעה במעי וזיהום בדם הם מצבים מורכבים וקשים מאד ולא סביר שהיינו לשוחח על כך בניחותא. אם קיבלת או מרבלת אנטיביוטיקה - זאת יכולה להיות תגובה לטיפול. בכל מקרה כדאי להוועץ ברופא או במחלקה שאצלם נותחת. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם