ממצא היפואקוגני באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/05/2022 | 20:27 | מאת: תואר

קמתי בוקר אחד עם כאבים בבטן התחתונה מצד שמאל נשלחתי לעשות אולטרסאונד. ממצאי האולטרסאונד- ״ הערות רחם- נמוך בחלל הודגם מבנה היפואקוגני עם הילה מסביבו בגודל:9*5 מ"מ.״ כששאלתי מה זה אומר, נאמר לי ״התחלה של הריון או דברים אחרים.״ מהלחץ לא שאלתי על אילו דברים אחרים זה יכול להצביע .. אשמח לתשובה על מה זה עוד יכול להצביע חוץ ממה שנאמר לי כבר. תודה

הי, עשית בדיקת הריון? אם לא - תעשי. אם אינך בהריון, לבצע בדיקה שנקראת היסטרוסקופיה.

29/05/2022 | 23:42 | מאת: תואר

עשיתי בדיקת הריון- תוצאה שלילית. וגם קיבלתי מחזור מאז. בדיוק לפני כמה ימים המחזור הסתיים

30/05/2022 | 00:00 | מאת: תואר

אני רק רוצה לדעת מה זה יכול להיות אחרי שגיליתי שזה לא הריון. הכוונה שלי היא על איזה עוד דברים הממצאים באולטרסאונד יכולים להצביע

כבר עניתי לך בפוסט קודם.

מנהלי פורום האשה והרחם